Salam Perkenalan

 

Salam Perkenalan

Assalamualaikum & Salam Sejahtera

Semoga anda semua di dalam keadaan yang baik serta dirahmati oleh Allah s.w.t. Syukur ke hadrat Allah swt. kerana telah memberi anda suatu peluang yang saya rasa amat baik dalam abad ini. Modal Kecil, Sistematik dan Selamat. Apa yang saya maksudkan adalah Program HR Ikhlas.

Saya perlu berterima kasih dengan Program HR Ikhlas kerana memberi peluang kepada saya menyumbang pada ekonomi negara dan terus bergerak maju dalam meningkatkan ekonomi taraf penduduk Malaysia.

Pada mula saya tidak percaya ianya dapat membantu sesiapa sahaja, kerana 10 tahun dahulu program sebegini sudah lama wujud tetapi tiada pengurusan seperti diuruskan oleh HR Ikhlas sekarang. Saya mengkaji semua butir-butir maklumat yang disalurkan, untuk mengenalpasti terlebih dahulu, namun masih tidak menarik perhatian saya.

Pada suatu hari saya dikenalkan program tersebut oleh beberapa kawan saya yang telah menyertainya dan mereka sangat aktif mengusahakannya dan mereka menunjukkan kepada saya hasil yang mereka dapat. Sangat Lumayan! Hati saya berdetik kalau saya mulakan seawal daripada mereka dulu sudah tentu saya akan diberikan rezeki yang mencurah-curah oleh Allah swt.

Hanya tinggal usaha 4 kudrat sahaja.

Pengurusan sudah diuruskan oleh HR Ikhlas.

Apa lagi.!

Oleh itu saya mengambil tindakan yang drastik terus menyertainya sehinggalah sekarang. Memang betul la...rezeki yang Allah swt sediakan untuk diri kita memang akan berhasil, cuma hanya USAHAKAN...!!! Usahakan dengan 4 kudrat anda yang ada. Itu sahaja!

Maka dengan itu saya seru kepada anda semua, lakukan sekali dalam hidup anda dengan menyertainya dan sebarkan pada kawan-kawan anda. Untuk sebarkan usah bimbang kerana HR Ikhlas akan membekalkan segala maklumat sokongan kepada anda.

Bertindaklah segera sebelum orang lain dapat peluang ini. Jangan jadi seperti saya yang dulu TERLAMBAT!

Semoga berjaya.


Sekian.

Peserta HR Ikhlas No ID : J0009826-6545

-----------------------------------------

-
-
Compare hotel prices and find the best deal - HotelsCombined.com
-
Web hosting
-

-
Make a Free Website with Yola.